cart-image

0 продукта
0.00 лв.

order-button

Гаранция

 „ТАНУШЕВ”ООД

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

 

Аксесоари за баня

 

Аксеоарите за баня са произведени в условията на внедрена система за текущ контрол на качеството в съответствие с изискванията на ФТС02/2006(Фирмена Техническа Спецификация). Отделните елементи са изработени от масивен полиран месинг или INOX(неръждаема стомана). Използвани са галванични покритияNi(никел) , Ni-Cr(никел-хром) , матов никел(сатен) и PVD(вакуумно обогатяване на повърхностния слой с цирконий). Вложените материали и допълнителна галванична обработка имат за цел да осигурят дълготрайно използване на продуктите на фирмата при запазване на външния вид и експлоатационните свойства на изделията.

ТАНУШЕВ”ООД носи пълна отговорност за качеството на предлаганите аксесоари за баня. Всички продукти с производствен дефект, пропуснат при извършването на качествен контрол(неравномерност на покритието,пяна и шупли по отливките и др.), или дефект, появил се в следствие на неспазване на технологичните изисквания за производство (нарушено галванично покритие, счупване в следствие на технологична грешка и т.н.), подлежат на безусловна замяна.

!!! Не подлежат на замяна стоки с нарушена цялост или външен вид в следствие на неправилен монтаж, неправилна експлоатация или нерегламентирано физическо въздействие.

Замяната на продукт с производствен дефект може да се извърши в магазина, от който е закупен, след представяне на съответния касов бон, или в офиса на фирмата на адрес: гр.София , ул.”Одрин”N4

 

Подис:.........................

/инж.Владимир Танушев – управител на „ТАНУШЕВ”ООД/

 

 

гр.София ул.”Одрин”N4

тел.: 02 / 82 914 82

факс: 02 / 920 20 12

www.tanoushev.bg