Въпроси и отговори
От къде можем да закупим вашите продукти?
Продуктите на „ТАНУШЕВ“ можете да закупите от нашите партньори в цялата страна – „Mr.Bricolage“, „САНЕКС“, „КРЕЗ“, „АЛАТИ“, „БОРО“ и други.
Предлагате ли сифони с клапа?
За предпазване от миризми, нашите сифони са снабдени с воден затвор с достатъчно дълго време на действие. Сподед нас, клапите не са удачно решение, защото често се задръстват и се нуждаят от редовно почистване. Освен това обикновено водят до намаляване дебита на сифона.
Вашите аксесоари за баня само с пробиване ли могат да бъдат монтирани?

Възможно е и да бъдат залепени, но е необходимо да се използват качествени лепила, защото аксесоарите са масивни и тежки и при падане могат да причинят за щети.

Изработвате ли линейни сифони по размер?
Линейните сифони се произвеждат серийно и се предлагат само в посочените размери. За по-голяма дължина е възможен монтаж на няколко сифона в линия.
Възможна ли е поява на ръжда по линейните сифони, след като са от неръждаема стомана?
Възможна е поява на ръжда по вътрешната част на коритото като следствие от попадане на стомамени частици в сифона, било в процеса на производство, било по време на монтажа и ремонтните дейности или от преминаващата през него вода. Тези ръждиви петна са само по повърхностния слой и могат да се почистят лесно с твърда четка и AMB, нитролин и т.н.
През годините сме срещали много въпроси и коментари от най-различно естество. Смятаме, че въпросите, които Ви вълнуват, вероятно се задават и от други наши настоящи или потенциални клиенти и би било добре ако нашите отговори и предложения достигнат до всички.

За нас е важно, да бъдем максимално полезни и ще се радваме да можем да Ви помогнем с опита си.